måndag 24 december 2012

God Jul!!

Har tänkt hela dagen att gå in för att önska er en riktigt God Jul. Men tiden har gått åt till förberedelser och firande.. Men nu har det mesta lagt sig här.. Vi har ätit god julmat, tittat på Kalle & Co. och tomten har varit här.. Alva genomskådade tomten med detsamma och sa morfar till honom.. ;)
I år var det lagom med julklappar.. Och alla verkar nöjda och glada. Nu blir det snart tomtegröt och skinkmacka.. Lilltjejen har somnat i min famn och den stora leker för fullt med sina julklappar. På bilden har hon sina nya simglasögon..

Visar även två julklappar som jag glömt bort.. Ett litet roligare sätt att ge bort biobiljetterna på.

Hoppas att ni har en fin julafton och att ni får en fortsatt fin julhelg..

Kram Anna









söndag 23 december 2012

Födelsedagskort och liten julgåva!!

Idag visar jag ett kort som jag skickade till en kompis i veckan.. Hon fyller år den 25 december så det kom fram lite tidigt.. :)

Vid sidan av kortet finns ett litet fack med en chokladbit i.. Tyckte att det var så fin färg på omslaget. Så den utgjorde färgtemat på kortet.

Jag har även gjort små korgar med julgodis i.. En sån hade jag med till mina föräldrar igår.. Jag har det som tradition att ge julgodis till några nära varje år..

Hoppas att ni har en härlig 4:e advent.Och
att ni njuter av de sista julförberedelserna.
Här ska vi klä julgranen idag och dekorera pepparkakshus..



fredag 21 december 2012

Lite julklappar..

Jag tycker det är roligt att ge bort några personliga klappar varje år.. Detta året blir det ett litet kit med badsalt, duschcreme och hudcreme.. Inslaget i lite cellofan och sen en papperspåse utanpå det. Tilda fick pryda tagen.

Nu är vi färdiga med de flesta julbestyren här hemma.. Och tur är väl det, då vi åker till mina föräldrar imorgon.. Där stannar vi till juldagen och sen åker vi vidare till svärmor.. Ska bli mysigt att vara ledig några dagar tillsammans med familjen. ..





tisdag 18 december 2012

Julkort!!

Nu har årets julkort kommit fram så nu kan jag visa de här på bloggen.. I år blev det massproduktion för att hinna med i tid.. Har känts lite stressigt på sistone, men nu känns det äntligen roligt att pyssla igen.. Och det är ju tur för det finns lite att fixa med såhär innan jul.. :) Så nu hoppas jag att det blir lite tätare uppdateringar här framöver..





fredag 7 december 2012

Födelsedagskort!!

I tisdags fyllde mina syskon år. Självklart skulle de få varsitt kort. Eftersom jag jobbade kvällen så fick de korten skickade till sig. Med fanns också lite pengar att köpa något för..

På grund av lite tidsbrist så gjorde jag korten på samma sätt.. Har bara lagt upp bilder på insidan och baksidan av ena kortet.

Nu har jag åkt på en riktigt ordentlig förkylning, med feber, halsont och snuva. Så idag har jag legat och sovit nästan hela dagen.. Ringde precis från jobbet och hörde hur det var med mig.. Ska egentligen jobba i helgen, så hoppas verkligen att de hittar en ersättare..