lördag 14 juli 2012

Kavajkort till pappa!!

Idag fyller min pappa år. Jag har äntligen fått gjort ett kavajkort att ge till honom.

Längst in finns en grattishälsning, där har jag fäst ett par charms i form av en såg och en skiftnyckel. Tyckte de passade bra eftersom min pappa är snickare.

Det blir inte så många inlägg här framöver då vi är bortresta ett tag till. Dessutom har äldsta dottern fått vattkoppor, så mycket tid går åt till att ta hand om henne. Nu väntar vi bara på att lillan får det med.

Har haft lite problem att kommentera i olika bloggar de senaste dagarna. Vet inte om det har med telefonen att göra eller med blogservern. Men jag är inne och kikar hos er. Och frampå kommer det kommentarer igen.

4 kommentarer:

 1. Anna....vilket häftigt kavajkort. Man behöver verkligen bra idéer till män.
  Ha det gott i sommar.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Åååh, vilket läckert kort, riktigt skojig vikning!!
  Vad fint med de små verktygscharmsen!

  Hoppas att ni har det gott och att dottern blir snabbt frisk!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Wow, så häftigt kort din far får!
  Älskar olika kortvikningar, har gett mig på detta en gång men blev inte nöjd och slängde allt......och sedan har jag nog glömt bort det =)

  Kul med verktygen, är ju så kul att anpassa till personen som får det!

  Som du märker idag har jag behållit vädret till dig här hos mig....hyfsat i alla fall....är inte lika varmt som igår....men dock inget regn =)
  Hoppas ni har en härlig dag här även fast dottern åkt på sjukdom....minns när mina barn var små....jag ägna en hel sommar åt dessa små eländiga prickar....efter en månad när sonen var frisk, vad tror du att jag såg på dottern då, hm....blev lite trött på det kan jag säga.

  Kram Iffa

  SvaraRadera
 4. Vilket snyggt kort, kul med annorlunda upplägg. Passar perfekt till en karl.
  Grattis till award!

  SvaraRadera