söndag 27 januari 2013

Dopkort!!

Idag vill jag visa ett kort som min svärmor beställt. Det var dags för lille Ebbe att döpas. Jag började med ett kort för några veckor sedan, och fick klart det förra helgen. Sen dess är det spårlöst borta.
Så det var bara att börja om på nytt.. Men jag blev riktigt nöjd med det nya kortet, så det var kanske meningen.. Tyvärr blev bilderna väldigt suddiga.. Är ingen mästerfotograf direkt.

 
 

Den här veckan har varit riktigt tung. Min morfar gick bort natten till tisdagen. Kändes rätt oväntat. Visserligen låg han på sjukhus, men han kändes pigg då vi var och hälsade på honom på söndagen.

Nästa vecka har vi en resa till Gran Canaria inplanerad. Känns lite konstigt att resa iväg nu, när man känner sig så nere. Det var meningen att min mamma och svärmor skulle följa med oss, men pga det inträffade så väljer mamma att stanna hemma. Istället följer en väninna till svärmor med. Blir inte riktigt den resa som jag sett fram emot. Men känns ändå som att vi behöver komma till lite sol och värme.

4 kommentarer:

 1. Jisses så vackert dopkort, så fint med vimplarna och snyggt med blommorna, motivet är ju så söt.

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 2. Ljuvligt och sött dopkort, den lilla nallen är helt bedårande! Hmm, alltid lite mysko när saker och ting bara försvinner, men antagligen dyker det upp igen på något oväntat ställe.

  Sorgligt med din morfar, jag beklagar sorgen. Jag tror precis som du att en resa till solen och värmen är precis vad ni behöver trots allt.

  Ha det gott, kram!

  SvaraRadera
 3. Vilket gulligt kort! Ja, ibland får saker och ting fötter... brukar dyka upp förr eller senare på nåt oväntat ställe.
  Vad tråkigt med din morfar, beklagar sorgen! Förstår att det känns tungt att resa, men det gör nog gott när ni väl är där.
  Ha det bra! Kram!
  ps...njut lite för mig oxå i solen...ds

  SvaraRadera
 4. Att saker och ting försvinner sådär... visst ÄR det konstigt?! Det händer mej lite då o då. Lägger jag bort en pincett, och köper en ny... ja, då dyker den gamla upp omedelbart. Men du har rätt, ditt nya kort är superfint och du ska verkligen vara nöjd med det!

  Förstår att er planerade resa känns väldigt konstig just nu, men hoppas och tror att när du väl är på plats kan du ändå ha en bra tid och lapa i dej lite solenergi och komma hem igen som en ny människa. Kanske lite starkare..?

  Önskar dej fina dagar, trots allt som händer!!!
  Kram!

  SvaraRadera