torsdag 14 februari 2013

Alla hjärtans dag!!

Idag är det Alla hjärtans dag. En dag som jag tycker är lite rolig att uppmärksamma. Behöver inte vara så mycket. Till lunchen hade jag gjort falukorven i hjärtform. Något som uppskattades av småttingarna. Alva sa att det var för att det är hjärtadagen.. Så gulligt.. Sen blev det en bakelse till eftermiddagskaffet. Här hemma har vi fortfarande sjukstuga med små krassliga barn. Jag har varit och jobbat lite nu på kvällen och det var rätt skönt att få komma hemifrån lite..

Lite små presenter har det blivit till nära och kära.

Till barnen altrade jag konservburkar. Inuti lade jag hårspännen, varsin ring och lite klistermärken.
Altrad choklad till mormor, morfar, farmor, moster och morbror från barnen. Bilderna blev lite suddiga. De fotades på eftermiddagen, och ljuset var inte det bästa..


Ett kort till min älskling.. Vi ska iväg och bo på hotell en natt, äta 6-rätters middag och bara vara.. =)

Hoppas att ni haft en trevlig alla hjärtans dag.. Nu ser vi fram emot en härlig helg. Jag jobbar några timmar på lördagen. Men annars ska vi bara ta det lugnt.. Nu hoppas vi på att barnen kan piggna till också. 

Ha en trevlig helg!!


2 kommentarer:

  1. Jag är ju också av den där sortens folk som strör lite små presenter runt mej lite när det passar... och Alla Hjärtans Dag är ett ypperligt tillfälle att sprida lite glädje!

    Fina burkar till tjejerna och allt det andra uppskattades säkerligen också!

    Ha en fin helg!

    SvaraRadera