torsdag 28 mars 2013

Iväg till blåkulla..

Idag har mina små tjejer varit på påskfirande med förskolan.. Det var två förväntansfulla tjejer som skulle klä ut sig och få prickar på kinderna.. Så mysigt..
Imorgon får ni kika in här igen, för då visar jag en liten påskgåva.

2 kommentarer:

 1. Vilka sötingar du har =)
  Så kul för dom att få påska lite på förskolan!
  Idag på jobbet när jag var förbi receptionen stod det en liten påskkärring och (tyvärr får jag väl säga då jag jobbar på sjukhuset) och hälsade på oss =)
  Har även själv varit med en liten påskkärring på vårdcentralen en gång. När dottern var i dina döttrars ålder så gjorde jag iordning henne för att påska på förskolan precis som dina idag. Hon skulle in till sitt rum en sista gång...........sprang och vips, så låg hon på golvet. Glasögonen flög och skar in i ansiktet. Så det var bara att ringa vårdcentralen, böna och be att få komma dit direkt för att hon inte skulle missa påskfirandet på förskolan. Vi åkte dit och de limmade ihop henne i ansiktet + att vi gav pensionärerna som satt och vänta på sina tider en underhållande påskdag =) De blev så glada när de såg den lilla påskkärringen som besökte vårdcentralen!
  Tänk vad många minnen man har i huvudet och så många fina minnen du får uppleva nu när du har så små söta flickor!
  Kram Iffa

  SvaraRadera
 2. Nääämen, såna sötnosar!! Mysigt med påskfirande på dagis! På sonens dagis har de påskparad och i den ingår allt annat än påskkärringar vill jag lova, så jag fick aldrig träffa nån liten påskkärring i år =) Men hoppet finns ju alltid att det kan dyka upp någon nästa år!

  Hoppas att du har haft en fantastisk påsk!

  Kram

  SvaraRadera