onsdag 23 oktober 2013

London Tilda!!


Jag blev helt förälskad när jag såg denna stämpel för första gången.. Därför var jag ju tvungen att köpa den.. Ger en sån härlig känsla tycker jag.. Annars är ju regn ofta något man förknippar med tråkigt..

Denna lilla gå-bort present hade jag med mig i lördags när jag var på klädparty hos en vännina. Tyvärr blev det inget handlat för min del, men alltid trevligt att träffas..

Den här stämpeln får representera denna veckan.. Har blivit riktigt höstrusk med regn varje dag denna veckan.. Perfekt pysselväder. =)4 kommentarer:

 1. Och jag är av den där sorten som tycker att regn är ganska ok. Iallafall tusen gånger bättre än snö, vinter och kyla! Söt stämpel och jättefin present från dej till värdinnan!

  SvaraRadera
 2. Åhh vad fin!! Jag har oxå den men inte hunnit stämpla upp och färglägga än. Får nog ta ett tag imorgon! Tack för inspirationen!

  SvaraRadera
 3. Jag förstår att du var tvungen att införskaffa denna bedårande söta stämpel...hon får även mig att gilla regn :) Så vacker färgläggning, fina skuggor och alla detaljer är så snyggt framhävna med pennorna. Läcker present och de där prickarna ser nästan ätbara ut! Härlig inspiration, tusen tack för det!

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Hon är verkligen söt den stämpel! Du har gjort en superfin ask med henne som deko.
  Synd att du inte hittade nåt att shoppa, men nu har du pengarna kvar ;)

  SvaraRadera