söndag 23 februari 2014

60-års kort!!

Idag visar jag ett beställningskort till en kvinna som fyller 60. Min svärmor beställde det och hon ringde häromdagen och berättade att mottagaren hade blivit jätteglad. Att hon kollat på motivet och sagt att det såg precis ut som henne när hon var ung.. Roligt att få höra att ens kort uppskattas..


Framsidan med ett underbar liten Tilda. Fjärilsbården är från Joy. Jag klippte isär fjärilarna och monterade de runt cirkeln.På insidan har jag stämplat en text direkt på mönsterpappret.
På andra sidan finns det plats för namn och en hälsning.


Baksidan med min personliga stämpel.

Nu är vi i sluttampen på vår flytt.. På tisdag kl. 07.15 kommer flyttgubbarna! Just nu lever vi halvt i kaos.. Barnen tycker det är lite jobbigt att packa ner alla leksakerna, de förstår nog inte riktigt att man ska ta med sig alla saker.. Nu väntar en tid av tillfälligt boende hos svärmor, men vi hoppas hitta en lägenhet eller allra helst ett hus vi vill ha snart. 

Kram Anna

7 kommentarer:

 1. Åh, vilket fint kort du gjort med denna jätte söta stämpel på lilla Tilda.
  Lycka till med flytten!! Hoppas ni snart hittar det boende ni vill ha.
  Ha en fin vecka!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åhh så himla fint!! Nu blev jag nästan lite sugen på att klicka hem den här =)

  ha det bra!!

  SvaraRadera
 3. Ditt kort är helt underbart! Fina färger och så fint att fjärilarna går igen på dien och på papperet.
  Hoppas flytten gick bra, och att ni snart kommit iordning.

  SvaraRadera
 4. Otroligt vackert kort, jag kan verkligen förstå att mottagaren blev glad för det! Snyggt kombinerat med papper, motiv och dekor i de blå tonerna! Läcker färgläggning, skickliga skuggningar av håret och en supersöt Tilda. Vad roligt att mottagaren fann likheter mellan sig själv och motivet, det kallar jag lyckat kortmakeri!

  Hoppas att ni kommer i ordning snabbt efter flytten, men jag förstår att det är tungsamt när ni inte flyttar "på riktigt". Jag håller tummarna för att ni snart ska hitta ert fasta boende!

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 5. Ja, visst är det kul att få respons på kort man gjort på beställning!

  Ett jättefint kort har du gjort. Fenomenal färgläggning och att stämpla text direkt på mönsterpappret blir ofta väldigt snyggt, tycker jag!

  Lycka till med husletandet!

  SvaraRadera
 6. Superfint. Lycka till med flytten och att ni ska hitta ert drömhus. Kram Malin

  SvaraRadera
 7. vilket fint kort, gillar pappret jättemycket och stämpeln passade ju så bra. Förstår att mottagaren blev glad! Kram Cecilia

  SvaraRadera