lördag 5 juli 2014

Klara 3 år!!

Idag fyller min dotter 3 år. Vi har firat med presenter och marängsviss.. Imorgon blir det kalas för släkt och vänner.. :)

Detta kortet fick hon idag.
Eftersom hon tycker om hästar så var motivet inte svårvalt..


Namnet skrev jag med foambokstäver från Panduro som har fått lite gloss på sig.
Insidan med en fin textstämpel från Skogstokiga.

Nu är det ett tag sedan jag uppdaterade här.. Jag fick väldigt hastigt ett sommarjobb på grund av att en tjej hade hoppat av. Hade tänkt att vara ledig sommaren och att börja jobba igen till hösten. Men man får vara glad att man får ett jobb, och förhoppningsvis finns det jobb där även i höst.. :)

Ha en fin sommar!
Kram Anna




6 kommentarer:

  1. Jättefint kort!! Jättefin fäggläggning och jag gillar verkligen hur du satt ihop dies blommor och charmen, såå snyggt!!
    Ha en fin sommar du med :)
    Kramis

    SvaraRadera
  2. Jättegulligt kort:) Fin stämpel som du färglagt såå fint.
    Kram och lycka till med jobbet.

    SvaraRadera
  3. hej anna!! åh vilket gulligt kort du gjort till din tös!! stämpeln är ju ur-söt!! snygga detaljer! är diesen bakom blommorna från cheery lynn? liknar en jag köpte nyligen men jag har inte använt den än. bara älskar din gå-bort-present i inlägget nedanför, heeeelt underbar!! vem hade inte blivit glad för att få en sån present??!!! fantastisk skapelse!! jo du, har du instagram? blir så sällan att jag bloggar nu, är lite mer aktiv på instagram =) passar på att skicka en grattis-i-efterskott-hälsning till din lilla tjej hoppas hon hade en bra födelsedag! njut av sommaren och ta hand om dig och familjen! kram från tess.

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Vilket urgulligt kort! Så vackert motiv och pappret med hjärtan är så sött.
    Ha en fin dag!
    Kram Frida

    SvaraRadera
  5. A beautiful card Anna and perfect for a little girl. Wishing a (late) Happy Birthday to Klara, I hope she enjoyed her special day.

    Big hugs
    Elaine xx

    SvaraRadera
  6. Superfint kort!!! Den stämpeln är så fin!!

    SvaraRadera