torsdag 28 augusti 2014

Marianne 80 år!!

Idag visar jag ett altrat pringlesrör. Det firades med stort släktkalas då 60 vuxna och 16 barn samlades. Tyvärr kunde inte jag vara med då jag har varit sjuk. Men Peter och barnen var där. Med sig hade dem en present som jag visar här nedan.


Inuti röret gömdes en liten present.. Jag fyllde upp med Mariannekarameller. Passande eftersom födelsedagsbarnet hette Marianne.


En tag att skriva en liten hälsning på baksidan..

Ni får ursäkta att det inte blir så många blogginlägg här nuförtiden.. Vi är mitt uppe i flyttning, minsta tjejen har skolats in på förskolan.. Så tiden räcker inte riktigt till. Blir nog så ett tag fram över. Tyvärr hinner jag inte kika in till er heller i samma utsträckning. 

Hoppas ni får en fin helg!! Och stort tack till er som besöker min blogg och skriver så fina kommentarer.

3 kommentarer:

 1. Helt underbart godisrör!! Älskar färgvalet o så snyggt med snörningen, något jag inte får till själv, svårt att få det snyggt. Men här är det perfekt!!.
  Tack fina du för din kommentar hos mig. <3
  Kul med nytt hus, hoppas allt går bra.
  Ha inte dåligt samvete för att du inte hinner runt o kika...det är så livet är ibland..Man vill så mycket men man har så lite tid. Det här är ju en hobby som ska ge positiv energi o vara helt kravlös känner jag...så du gör det när du hinner. Det viktigaste är att du gör sånt du mår bra av :)
  Kramis Anna

  SvaraRadera
 2. Vilket snyggt godisrör, verkligen välarbetat och fina färger.
  Synd att du va sjuk och inte kunde följa med..
  Kram & ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Vilken finfin och mycket passande present! Jag gillar färgerna och det söta motivet. Ha en fin helg!
  Kram Frida

  SvaraRadera