fredag 21 september 2012

Bebiskort och inskolning!!

Idag visar jag ett kort som min svärmor ska ge bort till en släkting. Förra helgen föddes en liten kille. Så det blev till att tillverka bebiskort igen.. Men det tycker jag är en rolig uppgift så det var inte svårt att knåpa ihop detta. 

 Jag kommer inte ihåg vad den här kortvikningen heter. Den har två olika flikar som man viker ut.
Här är kortet ihopvikt. För att det ska hålla sig stängt har jag knytit ett band om.
Här är den första fliken uppvikt. Bebisstämpeln har jag maskat ihop med vagnen. Bebisen på andra fliken har fått lite gloss på sig.Här är kortet helt uppvikt. I mitten finns plats för en liten hälsning. Till höger finns den underbara textstämpeln från Vilda. Trollmors vaggsång passar ju utmärkt till ett bebiskort.
Baksidan pryds i vanlig ordning av min personliga stämpel. 

Denna veckan har vi börjat inskolning för våra små flickor. Känns som att de blev så stora på en gång. Idag har vi lämnat de helt själva, så nu sitter jag här själv i soffan och fick lite egentid. Det är ju aldrig fel även fast det känns lite märkligt.. Veckan har varit hektisk med inskolning, lite kvällsjobb för mig och föräldramöte en kväll.. Så den här helgen ska vi bara vara hemma och ta det lugnt.. Jag har börjat på ett nytt jobb och det är väldigt mycket att ta in.. Som tur är så blir det en liten mjukstart, då mitt schema inte börja gälla förrän i november. Fram tills dess hoppar jag in då det behövs..

Ha en riktigt trevlig helg allihopa, och ett stort tack för alla fina kommentarer!!
Kram Anna

6 kommentarer:

 1. Mysigt bebiskort och skojig vikning! Du är alltid så påhittig och får till det så läckert! De söta bebisarna är bedårande, fint med lackat på!

  Hoppas du får en riktigt trevlig fredag och en skön helg!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Så sött kort, bebisen är ju så söt och pappren är jättefina, kortvikningen är också jättefin, roligt med lite annorlunda vikning:)
  Ha en skön helg!
  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 3. Hej =)

  Super gulligt kort och för mig en alldeles ny typ av vikning. Jätte fint med söta stämplar och papper.

  Kram =)

  SvaraRadera
 4. Vilket sött bebiskort du har gjort !! Kul med en annorlunda vikning !!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Vilket gulligt kort med kul vikning! Jag älskar verkligen alla dessa roliga och annorlunda vikningar :)
  Ska strax lägga upp en superkul och användbar vikning som jag tycker du ska kika in på som även den var med på kursen jag höll i.
  Kram
  L8

  SvaraRadera