onsdag 27 februari 2013

Edvin 1 år!!

Idag visar jag ett kort som jag gjorde till min kompis son som fyllde ett år i slutet av Januari. Blev mycket färg på detta kortet, men det passar ju till en liten kille.. Passande nog heter stämpelkillen med flygplan också Edwin.. =)










Hoppas att ni har det fint så här mitt i jobbveckan.. Här är det underbart väder idag. Min äldsta dotter tyckte att nu kunde väl våren vara här.. Och det hoppas man ju verkligen att den är.. Att snön vill försvinna snart och att man snart får slippa vinteroveraller och tjocka jackor.. 
Nu ska jag gå en runda med vovven innan jobbet kallar. 
Ett stort tack för era fina kommentarer.. Är så roligt när ni kikar in och lämnar lite respons.. 
Ha en fortsatt fin vecka!

5 kommentarer:

  1. Men åhh vliket härligt pojkkort med söta Edwin, superfiint :)
    Javisst längar man efter våren nu, hoppas hoppas att den kommer fort :)

    KRAM MAJSAN

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt färgglatt och kul kort till en liten kille!

      Gillar ditt gulliga rosa kort här under också! Jättefint!

      Radera
  2. Ååååh, vilket underbart kort och en härligt glad färgklick! Snyggt, en riktig fröjd för ögat och du har vekligen lyckats balansera upp kortet vilket ju kan vara svårt med så många färger, skickligt! Den lille jubilaren måste ha blivit överlyckligt för det fina kortet! =)

    Jepp, min son gillar Spindelmannen och chokladfodralet var en present till honom på alla hjärtans-dag! =) Tack för allt snällt du skriver inne hos mig, det gör mig sååå glad!

    Ha en underbar helg, kram!

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Vilket supergulligt och härligt kort du gjort!! Gillar verkligen stjärnorna du satt på varandra, snyggt att du satt ränderna åt olika håll! Vimplar = alltid så snyggt =)
    Tack för tipset om pizzabullar till soppa = har aldrig tänkt på det men det skulle ju funka perfekt!
    Ha en fin helg!
    kram Iffa

    SvaraRadera
  4. verkligen jättefint kort du har gjort!! gillar både färgerna och den supersöta stämpeln!!
    snyggt med vimplarna. tack för den fina kommentaren du lämnade i min blogg, alltid kul med lite feedback. skicka över din adress till min mail så skriver jag ut några SC digis och skickar till dig. (teresekwall@hotmail.com). har även en blogcandy nu, du kanske har lust att vara med? kram, tess.

    SvaraRadera