lördag 9 mars 2013

Mathilda 4 år!!

Idag har vi varit på barnkalas hos Mathilda. Hon fyller snart 4 år. Mathilda är storasyster åt den lilla Elvira som fick kortet i föregående inlägg.. Så mysigt att få gosa med en liten bebis igen.. Gör att längtan av våran egna lilla/lille inte blir lika lång.. Vi väntar nämligen vårat tredje barn i slutet av maj.. =)

Kortet jag har gjort började jag med för längesedan. Jag var med i en utmaning på fb där man skulle skapa i färgerna orange och lila.. Tyvärr hann jag inte färdigt den kvällen, så det har legat halvfärdigt ett tag. Men roligt att utmana sig själv att skapa i annorlunda färgkombinationer.
Framsidan pryds av en liten Tilda.. Har lagt lite stickles på vingarna. Bokstäverna är embossade. Jag har snöat in lite på vimplar märker jag. Men tycker det är fint..

På insidan sitter ett embossad grattiscollage. Det är två stämplar som är ihopmaskade. Där finns även plats för en liten hälsning.

Baksidan med min personliga stämpel. Även den embossad, dagen till ära. 

Imorgon är det dags för scrapbookingmässa i Göteborg. Ska bli så roligt att få komma dit. Jag har kikat  på lite grejer som ska inhandlas. Och har börjat fila lite på inköpslistan.. =)

6 kommentarer:

  1. gulligt kort, vackra färger och supersöt stämpel.
    grattis till det som komma skall, underbart med bebis. hade gärna kunnat skaffa en till. men har redan 3 godingar så det får räcka. :)
    jag ska oxå till göteborg idag, ska bli skoj. hoppas du hittar massa fint. kram, tess.

    SvaraRadera
  2. Superfint kort, såå fint med vimplarna med namnet på :).
    Härliga färger!

    KRAM MAJSAN

    SvaraRadera
  3. Mina varmaste gratulationer, så underbart med en ny familjemedlem på gång! Tur att du får "låna" lite bebis i väntan tider, mysigt!

    Supersnyggt kort! Läcker vikning och färgerna är verkligen underbara tillsammans! Vimplar kan det aldrig bli för många av och de passar på de flesta alster! :)

    Ha en riktigt skön vecka, kram!

    SvaraRadera
  4. Finfint färgglatt kort till 4-åringen!

    SvaraRadera
  5. Superfint kort du gjort här, lekfullt och snyggt!!!
    Så snyggt med vimplar så där, älskar sånt =)
    Men grattis, då har du fullt upp snart med annat än pyssel förstår jag =)
    En liten fråga....kommer du ihåg hur du fått till din snygga "Etikett" i din högerkant? Tycker det ser så trevligt ut att välja en etikett från en sådan där men lyckas inte hitta hur man gör den =)
    Kram Iffa

    SvaraRadera