onsdag 8 maj 2013

Födelsedagsfirande!!

Idag fyller min bror 30 år!! Jag skickade iväg ett litet kort till honom, med ett par lotter i.. Kortet blev väldigt enkelt. Har gjort det med metalltejp.. I början av juni ska vi fira honom på riktigt då han kommer till Sverige.. Frågan är vad man ska ge honom. Någon som har något bra förslag? Han kan beskrivas som en äventyrare som gillar att åka snowboard, klättra, cykling mm.. Bor i Schweiz där han jobbar som bokningsansvarig på ett hotell..



Det är även våran hunds födelsedag idag.. Han fyller 12 år, men beter sig fortfarande som en unghund ibland. Vi sjöng för honom tidigare idag och så fick han lite presenter i form av pipleksak och tuggben.. :)

Ursäkta för suddiga bilder, men det var inte lätt att fånga honom på bild..

Imorgon är det helgdag igen.. Vi ska ge oss iväg till Halmstad så vi hoppas på fint väder.. =)
Ha en trevlig helg!!

6 kommentarer:

  1. Hej hej!!
    Tack för din fina kommentar hos mig :)
    Har tittat runt lite bland dina alster och hittar en massa fint som inspirerar :) Är numera en följare :)
    Kramis

    SvaraRadera
  2. Enkelt men effektfullt!!
    Gillar kortet massor.
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  3. Metalltejp är fräckt att använda och perfekt till en kille, stilrent och snyggt kort!!
    Det du såg inne hos mig var inte julkort utan jultags =) Det är inte mist jag använt utan distressdyna som jag använt. Det är bara att ta upp svamp med en lite svamp och istället för att färga in kanterna på ett papper drar jag det över pappret. Till dessa tags gjorde jag ett helt papper först och skar sedan isär det.
    Söt hund ni har!
    Ha det härligt i Halmstad!!
    kram Iffa

    SvaraRadera
  4. oj oj oj va mycket du har hunnit skapa sen jag sist besökte dig. har haft så mycket att göra med familj, skola och annat så har varit lite passiv med bloggandet det senaste. detta kortet är sååå fint! tusen tusen tack för det fina som du skickade mig, jag blev väldigt glad!! ta hand om dig vännen. kram.

    SvaraRadera
  5. WOW, supertufft och riktigt läckert, det kortet kommer din bror att bli glad för! Det enkla är oftast det vackraste, men jag har själv svårt att hejda mig när jag väl är igång och det blir lätt massor med dekor. Kul med metall-tejp...jag har precis fått hem en rulle och ska testa det så småningom :)

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  6. Riktigt snyggt kort till din bror!

    Och vad roligt att er gamla hund är pigg och fräsch. Har själv en tik som nyss fyllt 11 och som också hänger med på allt fortfarande. Det är härligt med gamla hundar, de är så kloka och erfarna och förstår allt man säger.

    Ha det gott!

    SvaraRadera