tisdag 10 september 2013

Bebiskort!!

Nu var det ett tag sen jag gjorde ett inlägg. Veckorna bara rullar på. Men nu är hösten i alla fall här och då kommer jag förhoppningsvis ha lite mer tid.. Nu FÅR man ju sitta inne och kura på ett annat vis än på sommaren. =)

Kortet jag ska visa idag har jag gjort till ett par kompisar som fick en dotter för ett litet tag sedan. Mamman är inte så mycket för det rosa/söta, så jag gjorde i lite andra färger..


 Kortet är gjort med en liten ficka för en tag. På baksidan finns plats för en liten hälsning.

5 kommentarer:

 1. hej!
  Jag tycker detta kortet blev jätteött =)
  Det var fina papper du använt tycker jag och jag gillar att du faktiskt inte gjort det gulligt och rosa utan att du anpassat det till mottagaren = superbra gjort!!!
  kram Iffa

  SvaraRadera
 2. Härligt sött kort i annorlunda färger som ju kommer passa perfekt till mamman som inte gillar gullegull. Den stämpeln är så söt, älskar den lilla nallen.

  SvaraRadera
 3. Ååh så sött, härligt med andra färger än rosa till flickor och det blev lite extra spännande med den fina vikningen som du gjort! Fin detalj med den lilla barnvagnscharmen som hänger från tagen och du har matchat ihop färgerna på designarken så perfekt till det söta motivet!

  Tack för härlig inspiration, precis vad jag behöver nu efter en underbar sommar med färre timmar vid pysselbordet =)

  Hoppas att du har haft en underbar sommar! Du har gjort helt rätt som valt att göra lite andra saker än bara pyssel under sommaren! Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Vilket sött kort :) Motivet är jättefint, såå gulligt med den lilla nallen :)
  Kramis

  SvaraRadera