söndag 22 september 2013

Krya på dig gåva!!

Då var det söndag igen.. Veckorna går så fort och helgerna ännu fortare.. (Kanske inte så konstigt då det bara är två dagar.)  =)
Igår var vi på besök på en 4-H gård utanför Jönköping.. Där var det ponnyridning, fiskedamm, chokladhjul, korvgrillning m.m.. Det uppskattades verkligen hos barnen, och vi har upptäckt att det nog är en av de som blir en liten hästtjej..

Idag ska jag visa en liten gåva som en vän fick för ett tag sedan.. Hon har opererats och behövde lite uppmuntring.. Kortet gjordes i samband med en utmaning på FB. Jag är med i ett par grupper där man lägger upp utmaningar. Så ska man skapa utifrån det.. Tycker det är jätteroligt, då man oftast tänker annorlunda när man har lite regler att skapa utifrån..

Kortets framsida med en liten Tilda som sjuksköterska.. Kriterierna till denna utmaning var att man skulle ha med det röda sjukhuskorset. Så det fick bli ett sådant uppe i ena hörnet.Här syns insidan.. Ville skapa något med glada färger, då det kan behövas lite färg då man är sjuk. Kanske piggar upp lite.

                       
Här syns lite detaljer.. Den lilla asken med mjuka kolor i. Har satt gelatinblad för det lilla fönstret..Här syns den lilla tagen utdragen.. På baksidan har jag skrivit en liten hälsning.

Hoppas att ni har en trevlig helg! Här ser det lite mulet ut idag, så det får nog bli en riktig myssöndag för vår del..

Kram Anna

7 kommentarer:

 1. Så omtänksamt och såååå himla fint!

  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 2. Ett riktigt fint kort och den som får det käner sej nog genast bättre

  Kraaaaam

  SvaraRadera
 3. Å så fint du har gjort! Så omtänksam du är.
  Din fråga ang dien, det är en spellbinder. Finns hos Scrappweb.se
  Direktlänk: http://scrappweb.se/dies/spellbinders/floral-ovals-spellbinders/

  SvaraRadera
 4. Vilket härligt och uppmuntrande kort till en sjukling! Fint med de glada färgerna och Tildan passar ju perfekt in i temat. Så fina rosor du har fått till på hennes kinder, grymt snyggt!

  Lycka till i utmaningen och ha en riktigt skön dag!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt kort och omtanken är ju det bästa. Jag såg på en trailer på tv idag att Dianafilmen har premiär i början av oktober. Jag ser den nog en gång till ( med svensk text ha ha )
  Kram Eva

  SvaraRadera