tisdag 31 december 2013

Gott nytt år!!


Så här sista dagen på året tänker man mycket tillbaka på hur året har varit och hur det kommande året kommer att bli.. Mitt 2013 har varit ett väldigt händelserikt år.. Tyvärr gör det att pysslandet och bloggandet har kommit lite i skymundan.. Dessvärre kan jag inte lova bättring inför 2014.. En kommande flytt till en ny stad är inplanerad i början av året.. Så det är ett par hektiska månader framöver.. Men självklart ska det bli roligt också.. :)

Idag vill jag visa er en presentpåse som vi ska ha med oss till värdparet ikväll..
Jag har använt mig av en vit papperspåse i grunden.. Maja designs julpapper i blåa nyanser. Under motivet har jag använt mig av ett silvrigt silkespapper..
Motivet är två stämplar som är ihopmaskade.. 
Blommor och stjärnor har fått lite glitter på sig..
 I stjärnorna har jag skrivit gott nytt år och 2014 med hjälp av bokstavsstickers.

Sist men inte minst vill jag tacka alla er som är inne här och kikar, och alla fina kommentarer som ni lämnar efter er.. Är så roligt att få respons för det man gör..
Hoppas att ni vill fortsätta följa mig under nästa år igen..

Ha ett riktigt gott nytt år och en god fortsättning på det nya året!!

4 kommentarer:

 1. Klart jag kommer fortsätta följa dig här inne =) ....har ju inte varit så aktiv själv på min blogg.........men nu när du flyttar hit kan vi ju pyssla ihop någon gång så att vi får nått gjort,fniss!
  Jättefin påse du gjort till värdparet!!
  Ha en jättefin kväll och Gott Nytt År!!
  Kram Iffa

  SvaraRadera
 2. hej anna!! god fortsättning till både dig och din familj!! hoppas ni hade en underbar jul och ett trevligt firande av det nya året?! spännande med flytt, vart bär det av nånstans, nyfiken? ;) oj va många fina julkort du visar i bloggen. men denna påsen föll jag verkligen för direkt!! fantastiskt vackert, snygga färger och dekorationer, du är sååå duktig. självklart kommer jag att fortsätta besöka dig!! passar på att önska dig en fin helg. kram, tess.

  SvaraRadera
 3. Hej och god fortsättning på det nya året!
  Finfin påse, måste ha uppskattats massor av värdparet!

  Lycka till med kommande flytt och allt som du har framför dej!

  SvaraRadera
 4. Älskar din maskning. God fortsättning Anna så ser jag framemot 2014 i din blogg. Kram Malin

  SvaraRadera